Vastgoedfinanciering van € 1.5 mln tot € 50 mln.

Vastgoed vanaf € 1.5 miljoen financieren. Wij helpen u graag.

Voor maatwerk financieringen vanaf € 1.5 mln tot € 50 mln hebben wij aansluitingen bij alle grootbanken, vastgoedbanken, Debt Funds en overige financiers.

Bij financiering van vastgoed tussen € 1.5 mln en € 50 mln zijn er vaak lagere rentepercentages mogelijk dan bij standaard vastgoedhypotheek producten. Wij verzorgen doorlopend maatwerk-financieringsaanvragen bij de hypotheekverstrekkers die voor grotere financieringen optimale mogelijkheden bieden.

Acceptatiebeleid banken en vastgoedbanken

Algemene banken voeren bij vastgoedfinanciering een weinig consistent acceptatiebeleid. De ervaring leert dat de mogelijkheden voor financieringen van € 1.5 miljoen tot € 50 miljoen bij algemene banken elk half jaar veranderen of er soms zelfs tijdelijk niet zijn. Bij vastgoedbanken en Debt Funds is dat niet het geval. Daar is vastgoedfinanciering core-business en zijn de financieringsmogelijkheden veel constanter.

Wij hebben bij alle relevante geldverstrekkers in beeld wat de actuele mogelijkheden zijn. Daarnaast zijn we zeer geroutineerd in het succesvol realiseren van grotere financieringsaanvragen. Ook financieringen vanaf € 1.5 miljoen voor projectontwikkeling of transformatie zijn vaak tegen lagere rentepercentages dan standaard te realiseren.

Banken hebben als uitgangspunt dat het te financieren vastgoed courant moet zijn en goed verhuurd of verkocht kan worden. Bij vastgoedfinancieringen boven € 1.5 mln krijgt u meestal een voorstel op maat.

Wij verzorgen uw financiering? Uw voordelen zijn:

Wij werken met ALLE relevante hypotheekverstrekkers
Wanneer wij uw aanvraag behartigen worden de mogelijkheden bij ALLE relevante geldverstrekkers (algemene banken, vastgoedbanken, Debt Funds en overige aanbieders) in het vergelijk meegenomen.

Reductie of laten vervallen van afsluitkosten
De eenmalige afsluitkosten die bij sommige geldverstrekkers gebruikelijk zijn worden in de meeste gevallen sterk gereduceerd of vervallen geheel als u door een advieskantoor als het onze uw aanvraag in laat dienen.

Rentekorting en snellere doorlooptijd
Door ons hoge jaarlijkse volume hebben wij als kantoor vele mogelijkheden om rentekortingen voor u te realiseren en optimale financieringscondities uit te onderhandelen.

Maximale slagingskans, kortere doorlooptijd en ontzorging proces
We hebben uitgebreide kennis van de mogelijkheden bij alle kapitaalverschaffers, kunnen de condities vergelijken, kennen het aanvraagproces van elke aanbieder, zijn zeer ervaren in het opstellen van geoptimaliseerde financieringsaanvragen en hebben de mogelijkheid om ook acceptatie van gecompliceerde aanvragen snel en soepel te laten verlopen.

Wij verzorgen graag uw vastgoedfinanciering!

Direct contact met onze specialisten

Vul uw gegevens in en verstuur uw contactaanvraag. U ontvangt direct de gegevens van één van onze financieringsspecialisten.

Wij geven u graag vrijblijvend informatie en advies over de mogelijkheden.

» aanvragen@financiering-regelen.nl

Uw gegevens

Telefoonnummer (06/overdag)*

Hoe en wanneer wilt u contact met ons?